Børnefonden

Om Børnefonden

Børnefonden er en dansk sponsororganisation, der er politisk og religiøst uafhængig.

 

  • Mission

BØRNEfonden hjælper børn i fattige lande til at blive sunde, godt uddannede og selvstændige voksne og støtter dem og deres forældre til at skabe et varigt eksistensgrundlag og en fortsat udvikling i lokalsamfundet.

 

• Vision

En verden, hvor børn er frie og vokser op som sunde, godt uddannede og selvstændige individer, der selv skaber deres eksistensgrundlag i et demokratisk ledet lokalsamfund.

 

• Hovedprincipper

Bæredygtig udvikling

BØRNEfondens udviklingsarbejde gennemføres i samarbejde med familierne, der involveres i styring og udvikling af aktiviteter og institutioner for at sikre, at lokalbefolkningen er parat til at overtage disse og fortsætte udviklingen, så BØRNEfonden kan flytte sin indsats.

 

Bekæmpelse af fattigdom

BØRNEfonden lægger vægt på, at mennesker ikke fastholdes i fattigdom, men får et varigt eksistensgrundlag, påvirker sin egen tilværelse og deltager aktivt i det lokale samfundsliv.

 

Det enkelte barn

BØRNEfonden arbejder for det enkelte barn, der sammen med sin familie hjælpes til at bedre sundhed, uddannelse og selvstændighed i harmoni med sine omgivelser.

 

Sponsoren og barnet

For BØRNEfonden er relationen mellem et barn og dets sponsor værdifuld, og vi finder det vigtigt, at sponsor ser effekten af sin støtte ved at følge sponsorbarnets udvikling.

 

Ansvarlighed over for modtagerne

BØRNEfonden ønsker at færdiggøre igangsatte udviklingsaktiviteter for tilknyttede børn og familier - også hvis et sponsorat ophører - og at videreføre påbegyndt arbejde i lokalsamfund, der trues af natur- eller menneskeskabte katastrofer.

 

Samarbejde og respekt

BØRNEfonden hjælper uafhængigt af modtagernes politiske og religiøse tilhørsforhold og ønsker at etablere et godt samarbejde med relevante myndigheder og organisationer. I respekt for det enkelte menneskes og lokalsamfunds kultur, miljø og politiske og religiøse overbevisning arbejder BØRNEfonden aktivt for opfyldelse af principperne i FN's konvention om barnets rettigheder.

 

Sponsorat gennem andre organisationer

Når BØRNEfonden samarbejder med organisationer, hvis retningslinier på enkelte punkter afviger fra BØRNEfondens, skal bidragydere hertil klart oplyses om sådanne forskelle.

 

Effektivitet og åbenhed

Gennem åbenhed om økonomi og resultater baseret på grundige kontrol- og evalueringsmetoder sikrer BØRNEfonden, at arbejdet er troværdigt, og at de midler, sponsorerne betror os, anvendes effektivt og målrettet.


http://www.bornefonden.dk/

 

Læs mere om Børnefonden og bliv sponsor på linket over billedet.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.09 | 07:27

Hej Pernille og Cirkeline,
Der er konstateret svamp i asylcentret og beboerne er flyttet ud, så jeg må desværre sige nej tak til jeres donation. Men tusind tak.

...
20.09 | 17:10

Hej 😊 vi har noget legetøj og noget tøj, vi gerne vil give til børnene. Har det interesse..?
Hilsen Cirkeline og Pernille

...
31.01 | 16:46

Hej

Jeg har ca 5 store sække med blandet legetøj - alt i god stand. Lego, bamser, puder, tasker og andet pigelegetøj. Det er næsten for godt til at smide ud.

...
18.06 | 18:48

Hej Maria,
Disse huer var et bidrag til en kampagne som blev afsluttet 1. april 2010. Så vidt jeg ved er der ikke i øjeblikket en tilsvarende kampagne igang.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE